Magyar
English
中文<<
Pусский
Italiano
Français
Español
Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Használja ki Ön is a felgyorsult piac lehetőségeit

Egyedülálló innovatív megoldásaink hatékonyabb, gyorsabb és teljes körűbb ügymenetet biztosítanak Önnek akár eladni, akár vásárolni szeretne. Tapasztalja meg a kiemelkedő és mindenre kiterjedő kiszolgálás előnyeit!

Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Panellakás, Eger, 38 m2,   1 + 1 Szoba
13.9 millió Ft
Egerben a Cifrakapu úton első emeleti 38nm-es felújítandó lakás eladó! - tíz emeletes liftes ház első emeletén található - az ablakok 2015-ben lettek cserélve, redőnyösek - a burkolatok padlószőnyeg és járólap  
Eladó Családi ház, Füzesabony, 80 m2,   2 + 1 Szoba
13.9 millió Ft
Füzesabonyban a Szabadság úton 750nm-es telken 2.5 szobás családi ház eladó! - 1950-es években épült, falazat tégla - polgári jellegű ingatlan, felújítást igényel - a tető kb. 4 éve lett cserélve,  - helyiségei: 2 szoba, félszoba, fürdőszoba WC-vel, előtér, külön nyári konyha,  - az ingatlan sarok telken található,  - a telken van garázs, melléképület, a nyári konyha végében kamra, alatta téglából rakott boltíves pince  
Eladó Szálloda, panzió, Budapest, VI. kerület, 2 000 m2,   46 Szoba
2.8 millió €
6. kerületben ELADÓ egy 2000 nm-re fejleszthető, 46 szobás már meglévő jogerős építési engedéllyel rendelkező ingatlan.Minden terv belsőépítészettel rendelkezésre áll. Jelenlegi engedély Hotel építésére szól.   Ár: 2,8 millió euró
Eladó Építési telek, Balatonmáriafürdő, 662 m2,  
15 millió Ft
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonmáriafürdőn a vasút és a Balaton között, csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő 662 m2-es építési telket. Közművek: villany, víz és csatorna a telken belül, gáz az utcában található. A telek teljesen lakott övezetben található, a Balatontól 300 méterre. Engedélyezési tervekkel együtt! Jelenlegi jogszabályok értelmében a területre vonatkozó beépíthetőség 20%, a legnagyobb megengedett építménymagasság pedig 4,5 méter. További részletes információért forduljon hozzám bizalommal, a hét bármely napján!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Családi ház, Siófok, 90 m2,   4 Szoba
35 millió Ft
Eladó új építésű családi ház
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok Foki-hegyi  városrészen egy új építésű, egyszintes, mediterrán stílusú családi házat, a hozzá tartozó 460 m2-es telekkel, szerkezetkész állapotban, 2020. 1. negyed évi átadással eladó. CSOK igényelhető. Kiváló lehetőség az ingatlan megvásárlásánál, hogy az új tulajdonosa döntheti el a családi ház elkészültségi szintjét, akár szerkezet vagy kulcsrakész állapotban is megvásárolhatja megegyezés szerint. A ház kellemes, családias környezetben található. Az ingatlan 90 nm nettó alapterületű, elrendezését tekintve nappali-konyha-étkező, 1fürdőszoba, 3 hálószoba és előszoba található benne. Pergolás gépkocsi beállón biztosított a parkolás. A hideg és meleg burkolatok igény szerint bruttó 4 000 Ft értékben egyedileg választhatók.  Kiváló infrastruktúra, jó közlekedés, óvoda, iskola és bevásárlási lehetőség a közelben .   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Építési telek, Fonyód, 391 m2,  
9.5 millió Ft
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Fonyódon, csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő 391 m2-es építési telket. Közművek: víz és a villany a telken belül, gáz és a csatorna az utcában található. A telek teljesen lakott övezetben található, a Balatontól 400 méterre. Jelenlegi jogszabályok értelmében a területre vonatkozó beépíthetőség 20%, a legnagyobb megengedett építménymagasság pedig 5 méter. További részletes információért forduljon hozzám bizalommal, a hét bármely napján!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Építési telek, Eger, 1 194 m2,  
24.8 millió Ft
Egerben a Kőlyuk úton 1194m2-es belterületi egyéb ipari építési övezeti telek eladó!
Egerben a Kőlyuk úton 1194m2-es belterületi telek eladó! A telek közvetlen a műút mellett, közművek a telek előtt találhatók. Építési besorolás:  Gip/SZ-50-20,0-5000    50: LEGNAGYOBB BEÉPÍTETTSÉG 50%   20,0 :LEGNAGYOBB ÉPÜLETMAGASSÁG 20m   5000: KIALAKÍTHATÓ LEGKISEBB TELEKTERÜLET (m2)   Gip:Egyéb ipari építési övezet A Gip/… jelű építési övezetekre vonatkozó általános előírások: a) Az építési övezetek területén csak a környezetre jelentős határst nem gyakorló iparigazdasági tevékenység épületei helyezhetők el. b) Az álló/pakoló gépjárművek telken belüli tárolását úgy kell megoldani, hogy a minimális telken belüli zöldfelület az általuk elfoglalt területen kívül biztosítva legyen. (3) Az egyéb ipari szolgáltató gazdasági terület építési övezeteiben elhelyezhető: a) a környezetre jelentős határst nem gyakorló ipari épületek, b) energiaszolgáltatás épületei, c) településgazdálkodás épületei ) többszintes parkolóház , e) üzemanyagtöltő állomás a szabályozási terv rendelkezése esetén. (4) Egyéb ipari szolgáltató gazdasági építési övezetben nem helyezhető el: a) különlegesen veszélyes (tűz-, robbanás-, fertőzésveszélyes) építmény, b) bűzös gazdasági tevékenységű épület, c) környezetet zavaró, nagy zajjal járó gazdasági tevékenység építményei. (5) A terepszint alatti beépítés a terepszint feletti beépítést 10 %-os mértékben meghaladhatja. (6) A telekhatárok mentén legalább egy sor fa létesítése kötelező a minimális zöldfelületi mértéken belül.     
Eladó Iroda egyéb, Budapest, VII. kerület, 261 m2,  
128 millió Ft
Városliget közelében üzlethelyiség eladó!
Állatorvosi Egyetem környékén, két utcára nyíló 261 nm-es, 3 utcai bejárattal rendelkező üzlethelyiség (iroda) nagy, 34 méteres üvegportállal eladó. Az üzlethelyiség önálló, egyedi, víz, villany - fűtés - mérő rendszerrel rendelkezik.   Fűtés: gázcombi cirkó   Eladótér: 210 nm + galéria kb. 38 nm Mosdó, raktár: 12 nm   Közös költség: 48.000 Ft/hó   Belmagasság: 3,85-4,8 m   Ár: 128 M Ft   Az ingatlan céggel (csak ez van a cégben) v. cég nélkül is megvehető. (Egyik sem áfás) Jelenleg bérlő van az ingatlanban, aki aktív maradhat is, de ha nem kb. 2 hónap a birtokbaadási idő.   Örömmel mutatom Önnek ezt az ingatlant. Szeretettel várom a hívását.   Dr. Vincellér Zsuzsa +36 30 815-2510
Eladó Téglalakás, Nyíregyháza, 70 m2,   1 + 3 Szoba
30.33 millió Ft
Belvárosi, új építésű, 70 m2 tégla lakás eladó!
Belvárosi új építésű társasház 70 m2-es lakása eladó!! Az ingatlan a harmadik emeleten helyezkedik el. Az ingatlanon belül található 3 szoba, nappali, konyha + étkező, fürdőszoba és wc, valamint loggia! A fűtés gáz -cirkós, a meleg megtartásáról pedig a három rétegű nyílászárók és a hőszigelt falazás fog gondoskodni.  Minden megtalálható a közelben akár gyalogosan is: üzletek, óvóda, iskola, gyógyszertár és minden ami kell. Hívjon, tekintse meg, vegye meg! Legyen ez az új és egyben álmai otthona! Az ingatlanhoz garázs vásárolható. Átadás időpontja: 2020. decembere. Az ingatlan 2019-es szerződéssel 5%-os ÁFÁ-val szerződhető, melyet a hirdetett ár tartalmaz, CSOK igénybe vehető, ügyfeleink számára ingyenes, teljeskörű hitelügyintézést biztosítunk!
Eladó Téglalakás, Nyíregyháza, 49 m2,   1 + 1 Szoba
21.44 millió Ft
Belvárosi, új építésű, 49 m2 tégla lakás eladó!
Belvárosi új építésű társasház 49 m2-es lakása eladó!! Az ingatlan a harmadik emeleten helyezkedik el. Az ingatlanon belül található 1 szoba, nappali, konyha + étkező, fürdőszoba és wc, valamint loggia! A fűtés gáz -cirkós, a meleg megtartásáról pedig a három rétegű nyílászárók és a hőszigelt falazás fog gondoskodni.  Minden megtalálható a közelben akár gyalogosan is: üzletek, óvóda, iskola, gyógyszertár és minden ami kell. Hívjon, tekintse meg, vegye meg! Legyen ez az új és egyben álmai otthona! Az ingatlanhoz garázs vásárolható. Átadás időpontja: 2020. decembere. Az ingatlan 2019-es szerződéssel 5%-os ÁFÁ-val szerződhető, melyet a hirdetett ár tartalmaz, CSOK igénybe vehető, ügyfeleink számára ingyenes, teljeskörű hitelügyintézést biztosítunk!
Eladó Téglalakás, Nyíregyháza, 55 m2,   1 + 2 Szoba
23.81 millió Ft
Belvárosi, új építésű, 55 m2 tégla lakás eladó!
Belvárosi új építésű társasház 55 m2-es lakása eladó!! Az ingatlan a harmadik emeleten helyezkedik el. Az ingatlanon belül található 2 szoba, nappali, konyha + étkező, fürdőszoba és wc, valamint loggia! A fűtés gáz -cirkós, a meleg megtartásáról pedig a három rétegű nyílászárók és a hőszigelt falazás fog gondoskodni.  Minden megtalálható a közelben akár gyalogosan is: üzletek, óvóda, iskola, gyógyszertár és minden ami kell. Hívjon, tekintse meg, vegye meg! Legyen ez az új és egyben álmai otthona! Az inagtlanhoz garázs vásárolható. Átadás időpontja: 2020. decembere. Az ingatlan 2019-es szerződéssel 5%-os ÁFÁ-val szerződhető, melyet a hirdetett ár tartalmaz, CSOK igénybe vehető, ügyfeleink számára ingyenes, teljeskörű hitelügyintézést biztosítunk!
Eladó Téglalakás, Nyíregyháza, 64 m2,   1 + 2 Szoba
27.81 millió Ft
Belvárosi, új építésű, 64 m2 tégla lakás eladó!
Belvárosi új építésű társasház 64 m2-es lakása eladó!! Az ingatlan a hamradik emeleten helyezkedik el. Az ingatlanon belül található 2 szoba, nappali, konyha + étkező, fürdőszoba és wc, valamint loggia! A fűtés gáz -cirkós, a meleg megtartásáról pedig a három rétegű nyílászárók és a hőszigelt falazás fog gondoskodni.  Minden megtalálható a közelben akár gyalogosan is: üzletek, óvóda, iskola, gyógyszertár és minden ami kell. Hívjon, tekintse meg, vegye meg! Legyen ez az új és egyben álmai otthona! Az ingatlanhoz garázs vásárolható. Átadás időpontja: 2020. decembere. Az ingatlan 2019-es szerződéssel 5%-os ÁFÁ-val szerződhető, melyet a hirdetett ár tartalmaz, CSOK igénybe vehető, ügyfeleink számára ingyenes, teljeskörű hitelügyintézést biztosítunk!
Eladó Téglalakás, Nyíregyháza, 71 m2,   1 + 3 Szoba
30.42 millió Ft
Belvárosi, új építésű, 71 m2 tégla lakás eladó!
Belvárosi új építésű társasház 71 m2-es lakása eladó!! Az ingatlan a második emeleten helyezkedik el. Az ingatlanon belül található 3 szoba, nappali, konyha + étkező, fürdőszoba és wc, valamint loggia! A fűtés gáz -cirkós, a meleg megtartásáról pedig a három rétegű nyílászárók és a hőszigelt falazás fog gondoskodni.  Minden megtalálható a közelben akár gyalogosan is: üzletek, óvóda, iskola, gyógyszertár és minden ami kell. Hívjon, tekintse meg, vegye meg! Legyen ez az új és egyben álmai otthona! Az ingatlanhoz garázs vásárolható. Átadás időpontja: 2020. decembere. Az ingatlan 2019-es szerződéssel 5%-os ÁFÁ-val szerződhető, melyet a hirdetett ár tartalmaz, CSOK igénybe vehető, ügyfeleink számára ingyenes, teljeskörű hitelügyintézést biztosítunk!
Eladó Téglalakás, Nyíregyháza, 49 m2,   1 + 1 Szoba
21.51 millió Ft
Belvárosi, új építésű 49 m2 tégla lakás eladó!
Belvárosi új építésű társasház 49 m2-es lakása eladó!! Az ingatlan a második emeleten helyezkedik el. Az ingatlanon belül található 1 szoba, nappali, konyha + étkező, fürdőszoba és wc, valamint loggia! A fűtés gáz -cirkós, a meleg megtartásáról pedig a három rétegű nyílászárók és a hőszigelt falazás fog gondoskodni.  Minden megtalálható a közelben akár gyalogosan is: üzletek, óvóda, iskola, gyógyszertár és minden ami kell. Hívjon, tekintse meg, vegye meg! Legyen ez az új és egyben álmai otthona! Az ingatlanhoz garázs vásárolható. Átadás időpontja: 2020. decembere. Az ingatlan 2019-es szerződéssel 5%-os ÁFÁ-val szerződhető, melyet a hirdetett ár tartalmaz, CSOK igénybe vehető, ügyfeleink számára ingyenes, teljeskörű hitelügyintézést biztosítunk!
Eladó Téglalakás, Nyíregyháza, 55 m2,   1 + 2 Szoba
23.81 millió Ft
Belvárosi új építésű 55 m2 lakás eladó!
Belvárosi új építésű társasház 55 m2-es lakása eladó!! Az ingatlan a második emeleten helyezkedik el. Az ingatlanon belül található 2 szoba, nappali, konyha + étkező, fürdőszoba és wc, valamint loggia! A fűtés gáz -cirkós, a meleg megtartásáról pedig a három rétegű nyílászárók és a hőszigelt falazás fog gondoskodni.  Minden megtalálható a közelben akár gyalogosan is: üzletek, óvóda, iskola, gyógyszertár és minden ami kell. Hívjon, tekintse meg, vegye meg! Legyen ez az új és egyben álmai otthona! Az ingatlanhoz garász vásárolható. Átadás időpontja: 2020. decembere. Az ingatlan 2019-es szerződéssel 5%-os ÁFÁ-val szerződhető, melyet a hirdetett ár tartalmaz, CSOK igénybe vehető, ügyfeleink számára ingyenes, teljeskörű hitelügyintézést biztosítunk!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»