Navigáció
A legjobb ingatlan specialisták egy helyen!

Használja ki Ön is a felgyorsult piac lehetőségeit

Egyedülálló innovatív megoldásaink hatékonyabb, gyorsabb és teljes körűbb ügymenetet biztosítanak Önnek akár eladni, akár vásárolni szeretne. Tapasztalja meg a kiemelkedő és mindenre kiterjedő kiszolgálás előnyeit!

Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Családi ház, Délegyháza, 109 m2,   3 szoba
30.9 millió Ft
Délegyházán exkluzív, csodaszép új építésű családi ház eladó!
Kedves Érdeklődő ! Nem négyzetmétert vagy lakóteret szeretnék eladni Önnek, hanem életteret, boldogságot és lelki békét....Tudom, hogy a mai ember hajlamos négyzetméterben, háztartási gépek márkájában, mások által elitnek hitt környékben gondolkodni és ennek mentén keresni ingatlant. Kevesebben vannak azok, akik elsősorban életteret szeretnének venni, egy olyan helyen élni, ahol a nap minden percében boldogok és elégedettek lehetnek. Nos elsősorban ezen szűkebb csoportnak szeretném bemutatni a maga nemében ezt a páratlan adottságokkal rendelkező különleges, csodaszép családi házat. A város tavai, ami a hét minden napján kellemes kikapcsolódást nyújthat a család részére, viszonylag hamar megközelíthetőek. Az ingatlan szuper környéken 975m2-en helyezkedik el.  Az épület szerződés után 1 hónap alatt kulcsrakész állapotban kerül átadásra. A 109m2-es, 3 szobás modern ház burkolatait is új tulajdonosa választhatja saját igényeire szabva. Kiváló szempont, hogy ez egy környezet barát családi ház, mivel CO kibocsájtása nincs. Az otthon melegéről elektromos cirkó padlófűtéssel gondoskodik, ami ráadásul rendkívül gazdaságos. A központban üzletek, iskola, óvoda, vasútállomás is hamar elérhető. Ha ilyen igazán exkluzív ingatlant keres, én megtaláltam Önnek álmai otthonát, ráadásul nem is kell hónapokat várni rá. Jó hírem még, hogy irodánk térítésmentesen segít a hitelügyintézésben, esetleg a CSOK lebonyolításában is. Ha úgy érzi, itt el tudja képzelni az életét, akkor hívjon fel, nézzük meg, hogy fantáziáját használva, berendezze új otthonát!
Eladó Panellakás, Budapest, XVII. kerület, 57 m2,   2 szoba
19.9 millió Ft
XVII. kerületben Rákoskeresztúron a SZÍNES HÁZAKBAN, kínálom ezt a 57 nm-es 2 szobás K-i fekvésű földszinti lakást, TÁGAS ÉTKEZŐVEL!   A beosztása a következő: kényelmes előszoba, melyből nyílik a kádas fürdő, külön mellékhelyiség, világos, tágas étkező, hozzá kapcsolódó felújított konyhával. A lakás két végében helyezkedik el 2 db különálló szoba melyek 18,5-12,5 nm nagysággal bírnak. 3 évvel ezelőtt a komplett konyhát felújították, a fürdő, és mellékhelyiség is újjá lett varázsolva, új hideg és meleg burkolatokat kapott a lakás. A bútor beépített gépekkel a vételárat képezi! Az étkezőbe hatalmas beépített szekrény található, ami igen csak praktikus!   A lépcsőház kulturált, lakói barátságosak, játszótere bekerített, és zárt! A lakás közös költsége: 9 ezer Ft, fűtés átalány díja pedig 13 ezer Ft. Az egyik tárolót csak a földszinti 3 lakó használja, így babakocsit biztonságban tudhatjuk.   Amennyiben „SZÍNES” lakást keres, ITT AZ ALKALOM, hívjon MOST és bemutatom Önnek ezt a remek ingatlant, hétvégén is dolgozom! Ügyfeleink részére kedvezményes ügyvédi költséggel, és ingyenes hitel tanácsadással állunk rendelkezésre! Vincze Szilvia 0670-778-2054
Eladó Téglalakás, Nyíregyháza, 70 m2,   3 szoba
24 millió Ft
Szilvavölgy lakóparkban eladó egy 2015-ös épitésű lakás
Eladóvá vát egy csodaszép 70nm-es,1. emeleti lakás a város legmodernebb lakóparkjában. A lakásban  található egy kissebb szoba, különáló egyedileg megtervezett konyha, ami teljesen gépesitve van. Magas kategóriáju gépekkel, és külön álló napfényes helyiséggel. A lakás komfort fokozatát erősíti a padfűtáés is. Tovább lépve található a hálószoba. A legnagyobb térrel fogad bennünket a  kényelmes étkező, ahol örömmel tudunk fogadni vendégeket. A lakás fénypontja peddig a tágas nappali, ahonnan egy lépésre van a 10 nm loggia,azaz a  "LOUNGE ZONE". A lakáshoz medvásárolható egy garázs is 2,9ml forintért. Egyedi ajánlat - korrekt ár. Nem fog csalódni, akár befektetésnek.
Eladó Építési telek, Dunaföldvár, 1 547 m2,  
6.7 millió Ft
Belterületi, közművesített saroktelek eladó Dunaföldváron!
A csendes, Duna-parti kisváros patinás utcájában, a centrumtól néhány percnyire, kiváló adottságokkal rendelkező építési telket kínálunk eladásra. A családias hangulatú, biztonságos utca barátságos épületeitől közbezárt, 1.547 nm-es saroktelek két utcáról is megközelíthető, ezáltal egyedülálló lehetőségeket kínálva új tulajdonosai számára egy új, modern lakóház felépítésére. A telek utcafronti részén álló, közel 200 éves, romos épület lebontásra vár ugyan, ezen kellemetlenségekért azonban bőséges kárpótlást nyújt a területre bevezetett elektromos áram és közművíz, a telek előtt található szennyvízcsatorna és földgáz hálózat, valamint a kifogástalan környezet. Irányár: 6,7 M.Ft.(4.331.-Ft./nm) 30/815-2529                    vizler.jozsef@citycartel.hu City Cartel ingatlaniroda, Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6.(Tesco) City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.
Eladó Építési telek, Dunaföldvár, 1 657 m2,  
6.9 millió Ft
Egyedülálló lehetőség! Körpanorámás telek eladó Dunaföldváron!
Lélegzetelállítóan szép helyen, egyedülálló adottságokkal rendelkező, 1.657 nm-es, belterületi építési telket kínálunk eladásra. Az Öreghegy oldalában elterülő lankás terület egy kényelmes, korszerű családi ház felépítésére kínál kiváló lehetőséget. A hegy gerincéről letekintve páratlan körpanoráma tárul elénk az alant elterülő városra, a közeli halastóra és a környező vidékre. A telek alsó, nyugati szélét határoló műút a kisváros csendes, patinás utcájának részét képezi, melynek szilárd burkolata alatt helyezkednek el a közművek. A terület közművesítése ennek megfelelően a legegyszerűbben megoldható. A telek méretei és egyéb, rendkívül kedvező adottságai a legfantasztikusabb elképzelések megvalósítását teszik lehetővé. A terület szükség esetén bővíthető. A karnyújtásnyira fekvő főút és az autópálya néhány perc alatt elérhető. Irányár: 6,9 M.Ft. 30/815-2529                    vizler.jozsef@citycartel.hu City Cartel ingatlaniroda, Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6.(Tesco) City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.
Eladó Építési telek, Dunaföldvár, 2 889 m2,  
8.5 millió Ft
Dupla panorámás építési telek eladó Dunaföldváron!
A jelenleg gyümölcsösként funkcionáló, 2.889 nm-es, gondozott telek kelet-nyugati irányban terül el az Öreghegy gerincén. Míg a területet nyugatról határoló útról páratlan kilátás nyílik a városra és a közeli halastóra, a keleti oldal egyedülálló panoráma élményét nyújtja a Duna kéklő víztükrére. A telektől mindössze 100-150 méterre található közművek jelentősebb befektetés nélkül bevezethetők. A közelben futó 6-os számú főút és az M6-os autópálya néhány perc alatt elérhető. A terület megközelítése részben csak földúton lehetséges ugyan, a kellemetlenségekért azonban bőséges kárpótlást nyújt a csodálatos természeti környezet, a csend és az egyedülálló dupla panoráma. Irányár: 8,5 M.Ft.(2.942.-Ft./nm) 30/815-2529                    vizler.jozsef@citycartel.hu City Cartel ingatlaniroda, Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6.(Tesco) City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.
Eladó Építési telek, Dunaföldvár, 1 499 m2,  
5.9 millió Ft
Dunaföldváron dunai kilátással építési telek eladó!
A barátságos Duna-parti kisváros „ormán”, csodálatos természeti környezetben, dunai kilátással rendelkező építési telket kínálunk eladásra. Az 1.499 nm-es, teljesen bekerített terület mindössze karnyújtásnyira terül el a szilárdburkolatú úttól és a közművektől. A telekre a vezetékes víz és villany bevezetésre került, de a szennyvízcsatorna és földgáz is minimális erőfeszítéssel elérhető. Egy itt felépített, új családi ház egyedülálló dunai panoráma semmi máshoz sem hasonlítható élményét nyújthatja tulajdonosainak. Irányár: 5,9 M.Ft.(3.936.-Ft./nm) 30/815-2529                    vizler.jozsef@citycartel.hu   City Cartel ingatlaniroda, Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6.(Tesco) City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.
Eladó Építési telek, Dunaföldvár, 20 m2,  
4.5 millió Ft
Építési telek eladó Dunaföldváron az Öreghegyen!
Kiváló adottságokkal rendelkező, 1.055 nm területű,belterületi telket kínálunk eladásra Dunaföldváron az Öreghegyen. A rendkívül csendes, közkedvelt utca néhány évvel ezelőtt dinamikus fejlődésnek indult, szinte gomba módra bújnak elő az új, legkorszerűbb technológiával épült családi házak. Ebben a modern, biztonságos, családias hangulatú környezetben, a legutóbb felépült házaktól, szilárd burkolatú úttól és a közművektől mindössze néhány méternyire terül el az értékesítésre kínált terület. A telken jelenleg gondozott gyümölcsfák állnak egy 20 nm-es, téglából épült melléképület társaságában, de a terület egyedülálló lehetőséget kínál a legújabb, minden igényt kielégítő családi ház felépítésére. Irányár: 4,5 M.Ft. (4.265.-Ft./nm) 30/815-2529                    vizler.jozsef@citycartel.hu   City Cartel ingatlaniroda, Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6.(Tesco) City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.
Eladó Családi ház, Eger, 141 m2,   6 szoba
26.5 millió Ft
Hatvani Hóstyán 2 szintes 2 fürdős befejezetlen családi ház eladó
Hatvani Hóstyán  1992-ben elkezdett  ytongból épült  2 szintes  141 nm-es  családi ház, 525  nm-es  kerttel eladó. Az  alsó szinten kertkapcsolatos  nappali, konyha+étkező + 2  háló nagy  előszoba és  fürdő. Az ingatlan  ház központi  fűtéses  igen nagy kazánnal, de  a nagy előszobában  van egy  vizteres kandalló is, mert  teljes mértékben  befűti a házat. Az emeleten  nagy  előszoba  erkéllyel, és   2  nagy  szoba, valamint  egy  óriás  szoba mely  még  befejezetlen és  egy  fürdőszoba  szintén  befejezetlen  állapotban. Az ingatlan még nem szigetelt  és garázsa  nincs. A  nyílászárók műanyagok. A földszint és  emelet  elválasztható,  elszeparálható egymástól a 2  szint  így  alkalmas  több generáció  együttlakására  egymás zavarása nélkül is.
Eladó Családi ház, Fadd, 66 m2,   2 szoba
6.5 millió Ft
Fadd gyöngyszeme eladó!
A kellemes hangulatú, Tolna megyei település karnyújtásnyira terül el a Duna holtágban fekvő Fadd-Dombori üdülő övezettől, de a 6-os számú főút, az M6-os autópálya és a szekszárdi híd is könnyen elérhető. A nagyközség csendes, aszfaltozott utcájában, néhány percnyire a centrumban található boltoktól, iskolától, óvodától, egyedülálló különlegességet kínálunk eladásra.  A 660 nm-es, gondozott telken álló, 66 nm-es, 2 szobás családi ház 1950 körül épült, majd néhány évvel ezelőtt  teljes körű felújításon esett át. Az eredeti ajtókat és ablakokat korszerű, hőszigetelt nyílászárókra, az elavult burkolatokat modern, esztétikus kerámia lapokra cserélték. A rendkívül tágas és világos lakóhelyiségek falait fedő fenyő lambéria különleges, egyedi hangulatot kölcsönöz a háznak. A légkondicionáló berendezéssel is felszerelt, összkomfortos épület fűtéséről vegyes tüzelésű kazánnal üzemeltetett központi fűtési rendszer gondoskodik. A gépkocsik tárolására téglaépítésű, fűthető, aknás garázs szolgál. A parkosított udvar és a gondozott kerti tó kiváló lehetőséget kínál a tulajdonosok számára a gondtalan pihenésre. Irányár: 6,5 M.Ft. 30/815-2529                    vizler.jozsef@citycartel.hu City Cartel ingatlaniroda, Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6.(Tesco) City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.
Eladó Téglalakás, Siófok, 77 m2,   3 szoba
55 millió Ft
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok Aranypartján, egy teraszokkal együtt 77 m2-es, földszinti, kertkapcsolatos, 1+2 szobás, egyedi kivitelezésű luxus lakást.   A lakásban 2 hálószoba, egy tágas amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba WC-vel, egy külön WC, egy kellemes méretű előtér és kettő teraszkapcsolat került kialakításra.   A lakás fűtéséről gáz-cirkó kazán gondoskodik. Egyedi split klímával rendelkezik. Az ingatlanhoz a zárt udvaron belül egy felszíni gépkocsibeálló biztosított.   Ahogy azt a képek is tükrözik nem egy mindennapi lakásról beszélünk. A vételár részét képezi a teljes berendezés is!   Igény szerint azonnal költözhető, birtokbavehető!   További kérdések esetén állok rendelkezésükre!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.
Eladó Téglalakás, Debrecen, 53 m2,   2 + 1 szoba
24.15 millió Ft
Tetőteraszos, 2+1 szobás
Debrecen, Homokkertben épülő lakóparkban minőségi, jó elosztású, 2-5 szobás lakások és hozzá tárolóval kiegészített garázsok vásárolhatóak.   Főbb tulajdonságok: - Kis lakásszámú épületek - 7 légkamrás nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel - 45 cm-es falak, (klíma tégala + hőszigetelés) - Energetikai osztály AA++ - Pontosan szabályozható a lakás hőmérséklete télen-nyáron - Egyedülálló energiahatékonyság - Megújuló energiát is felhasznál (fenntartási költség csökkentés) - Jövőbe mutató technológia, a 2021-től érvénybe lépő európai szabályozásnak is megfelel!   Megfelelő ingatlanokhoz CSOK igényelhető!  
Eladó Téglalakás, Debrecen, 69 m2,   2 + 1 szoba
27.8 millió Ft
Tetőteraszos lakás a Homokkertben, a jövő tecnológiájával
Debrecen, Homokkertben épülő lakóparkban minőségi, jó elosztású, 2-5 szobás lakások és hozzá tárolóval kiegészített garázsok vásárolhatóak.   Főbb tulajdonságok: - Kis lakásszámú épületek - 7 légkamrás nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel - 45 cm-es falak, (klíma tégala + hőszigetelés) - Energetikai osztály AA++ - Pontosan szabályozható a lakás hőmérséklete télen-nyáron - Egyedülálló energiahatékonyság - Megújuló energiát is felhasznál (fenntartási költség csökkentés) - Jövőbe mutató technológia, a 2021-től érvénybe lépő európai szabályozásnak is megfelel!   Megfelelő ingatlanokhoz CSOK igényelhető!  
Eladó Téglalakás, Debrecen, 40 m2,   1 + 1 szoba
18.23 millió Ft
Homokkertben, a jövő technológiájával
Debrecen, Homokkertben épülő lakóparkban minőségi, jó elosztású, 2-5 szobás lakások és hozzá tárolóval kiegészített garázsok vásárolhatóak.   Főbb tulajdonságok: - Kis lakásszámú épületek - 7 légkamrás nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel - 45 cm-es falak, (klíma tégala + hőszigetelés) - Energetikai osztály AA++ - Pontosan szabályozható a lakás hőmérséklete télen-nyáron - Egyedülálló energiahatékonyság - Megújuló energiát is felhasznál (fenntartási költség csökkentés) - Jövőbe mutató technológia, a 2021-től érvénybe lépő európai szabályozásnak is megfelel!   Megfelelő ingatlanokhoz CSOK igényelhető!  
Eladó Téglalakás, Debrecen, 70 m2,   1 + 2 szoba
29.86 millió Ft
A jövő technológiájával
Debrecen, Homokkertben épülő lakóparkban minőségi, jó elosztású, 2-5 szobás lakások és hozzá tárolóval kiegészített garázsok vásárolhatóak.   Főbb tulajdonságok: - Kis lakásszámú épületek - 7 légkamrás nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel - 45 cm-es falak, (klíma tégala + hőszigetelés) - Energetikai osztály AA++ - Pontosan szabályozható a lakás hőmérséklete télen-nyáron - Egyedülálló energiahatékonyság - Megújuló energiát is felhasznál (fenntartási költség csökkentés) - Jövőbe mutató technológia, a 2021-től érvénybe lépő európai szabályozásnak is megfelel!   Megfelelő ingatlanokhoz CSOK igényelhető!  
Eladó Téglalakás, Debrecen, 51 m2,   1 + 1 szoba
21.87 millió Ft
Kétszobás lakás, 33 m2 terasszal
Debrecen, Homokkertben épülő lakóparkban minőségi, jó elosztású, 2-5 szobás lakások és hozzá tárolóval kiegészített garázsok vásárolhatóak.   Főbb tulajdonságok: - Kis lakásszámú épületek - 7 légkamrás nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel - 45 cm-es falak, (klíma tégala + hőszigetelés) - Energetikai osztály AA++ - Pontosan szabályozható a lakás hőmérséklete télen-nyáron - Egyedülálló energiahatékonyság - Megújuló energiát is felhasznál (fenntartási költség csökkentés) - Jövőbe mutató technológia, a 2021-től érvénybe lépő európai szabályozásnak is megfelel!   Megfelelő ingatlanokhoz CSOK igényelhető!  
Eladó Téglalakás, Debrecen, 32 m2,   1 szoba
13.83 millió Ft
Garzon, a jövő technológiájával
Debrecen, Homokkertben épülő lakóparkban minőségi, jó elosztású, 2-5 szobás lakások és hozzá tárolóval kiegészített garázsok vásárolhatóak.   Főbb tulajdonságok: - Kis lakásszámú épületek - 7 légkamrás nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel - 45 cm-es falak, (klíma tégala + hőszigetelés) - Energetikai osztály AA++ - Pontosan szabályozható a lakás hőmérséklete télen-nyáron - Egyedülálló energiahatékonyság - Megújuló energiát is felhasznál (fenntartási költség csökkentés) - Jövőbe mutató technológia, a 2021-től érvénybe lépő európai szabályozásnak is megfelel!   Megfelelő ingatlanokhoz CSOK igényelhető!  
Eladó Téglalakás, Debrecen, 48 m2,   2 szoba
21.47 millió Ft
Tetőlakás a jövőre
Debrecen, Homokkertben épülő lakóparkban minőségi, jó elosztású, 2-5 szobás lakások és hozzá tárolóval kiegészített garázsok vásárolhatóak.   Főbb tulajdonságok: - Kis lakásszámú épületek - 7 légkamrás nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel - 45 cm-es falak, (klíma tégala + hőszigetelés) - Energetikai osztály AA++ - Pontosan szabályozható a lakás hőmérséklete télen-nyáron - Egyedülálló energiahatékonyság - Megújuló energiát is felhasznál (fenntartási költség csökkentés) - Jövőbe mutató technológia, a 2021-től érvénybe lépő európai szabályozásnak is megfelel!   Megfelelő ingatlanokhoz CSOK igényelhető!  
Eladó Téglalakás, Debrecen, 58 m2,   3 szoba
27.34 millió Ft
A terasz 83 m2!
Debrecen, Homokkertben épülő lakóparkban minőségi, jó elosztású, 2-5 szobás lakások és hozzá tárolóval kiegészített garázsok vásárolhatóak.   Főbb tulajdonságok: - Kis lakásszámú épületek - 7 légkamrás nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel - 45 cm-es falak, (klíma tégala + hőszigetelés) - Energetikai osztály AA++ - Pontosan szabályozható a lakás hőmérséklete télen-nyáron - Egyedülálló energiahatékonyság - Megújuló energiát is felhasznál (fenntartási költség csökkentés) - Jövőbe mutató technológia, a 2021-től érvénybe lépő európai szabályozásnak is megfelel!   Megfelelő ingatlanokhoz CSOK igényelhető!  
Eladó Téglalakás, Debrecen, 112 m2,   3 + 1 szoba
43.03 millió Ft
Kertes lakás a Homokkertben, a jövő tecnológiájával
Debrecen, Homokkertben épülő lakóparkban minőségi, jó elosztású, 2-5 szobás lakások és hozzá tárolóval kiegészített garázsok vásárolhatóak.   Főbb tulajdonságok: - Kis lakásszámú épületek - 7 légkamrás nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel - 45 cm-es falak, (klíma tégala + hőszigetelés) - Energetikai osztály AA++ - Pontosan szabályozható a lakás hőmérséklete télen-nyáron - Egyedülálló energiahatékonyság - Megújuló energiát is felhasznál (fenntartási költség csökkentés) - Jövőbe mutató technológia, a 2021-től érvénybe lépő európai szabályozásnak is megfelel!   Megfelelő ingatlanokhoz CSOK igényelhető!  
Eladó Téglalakás, Nyíregyháza, 62 m2,   3 szoba
20.89 millió Ft
Újépítésű lakás a belvárosban, mely 2017. év végi átadással eladó!
Nyíregyháza belvárosának frekventált részén eladó újépítésű társasházban 3db lakás. Melyek 62-64 nm-es nagyságig terjednek. Erkélyesek, tégla gázcirkós, műanyagnyílászárós lakások. Minden igényt kielégítő precizitással épül a társasház, melyben 5 lakás kapott helyet, mindössze kettő szinten.  A földszinten 2 lakás, közös tároló, és kuka tároló. Az emeleten pedig 3 kiváló elrendezésű lakás. A burkolatok választhatóak, természetesen hideg-meleg burkolatok. Konyhabútor viszont nincs benne az árban. A hely kiváló, a lakás gyönyörű,és a legjobb,hogy a Karácsonyt már az új otthonában töltheti. A lakásokhoz vásárolható garázs melynek ára 1.600.000.-Ft.- Hívjon,hogy le ne maradjon!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»