Navigáció
Eladó Téglalakás, Budapest, XII. kerület
Alapterület 102 m2
Szobák száma 4
184.9 millió Ft
Adatlap száma 10823245
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Luxus ingatlanok
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Kiváló
  • Emelet: 1. Emelet
  • Külső állapot: Átlagos
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 4
  • Komfort fokozat: Dupla komfort
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja:

 

XII. kerületben, a MOM park szomszédságában, a fákkal övezett, egy irányú KISS JÁNOS ALTÁBORNAGY utcában, a múlt század elején épült, felújított homlokzatú polgári társasház első emeletén, UTCÁRA és KERTRE néző, lakberendező által tervezett, reprezentatív terekkel rendelkező, ÚJSZERŰ, amerikai konyhás nappali-étkező + három különálló hálószobás, 2 fürdőszobás (háztartási helyiség funkcióval), dolgozós, belső intim fedett udvarral rendelkező 102+3nm-es (tulajdoni lapon 97 nm-es), 3 irányba tájolt, nyugodt, rendkívül tágas elegáns lakás eladó, rengeteg beépített tárolóbútorral és kényelmi funkciókkal.

A LAKÁSRÓL

A lakás azonnal költözhető és élvezhető, TÖKÉLETES állapotban van, lakberendezői tervek alapján IGÉNYESEN berendezett, kivitelezett és felújított: vadonatúj, rengeteg tárolóhellyel ellátott konyhabútor, beépített prémium minőségű pezsgő színű konyhagépekkel (légkeveréses sütő, indukciós főzőlap, mikrohullámú sütő, kivezetett páraelszívó, beépített mosogatógép, beépített hűtő) áll az új tulajdonos rendelkezésére. Az egyik megújult ablakos fürdőszoba zuhanyzós, wc-vel ellátott, rejtett háztartási helyiség funkcióval (a mennyezetig érő tárolóbútorban helyet kapott egy nagy méretű mosogató, a mosógép helye, és az összes háztartási eszköz tárolása is biztosított). A másik, szintén ablakos fürdőszobában kád és dupla mosdó segíti a reggeli készülődést. Ebben a fürdőszobában található a kíváncsi tekintetek elől elrejtve a belső melegvíztárolóval felszerelt kazán, így állandó vízhőmérséklet fokozza a kényelmet. Az új csaptelepek is termosztátosak. A hidegburkolattal készült helyiségekben a kellemes melegről PADLÓFŰTÉS gondoskodik, míg a TÖLGYFA parkettával burkolt szobákban radiátor található. A víz- és villanyhálózat is felújított.

Egyéb extrák:

-A lakás helyiségei hűtő-fűtő KLÍMÁKKAL rendelkeznek.
-A kiépített RIASZTÓrendszer gondoskodik a biztonságról.
-Az ablakok 3 rétegű, HŐSZIGETELT FA nyílászárók, távirányítós, elektromos alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval.
-A vadonatúj beltéri fa polgári ajtók és ajtóbélések illeszkednek a lakás klasszikus stílusához.
-A hálószobák mindegyikében és az előszobában mennyezetig érő hatalmas gardróbok rejtik el az itt lakók személyes tárgyait.
-A szomszéd lakás felé szigeteltek a falak.

Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakó azonnal birtokba vehesse és az ÁLMAIBAN SZEREPLŐ OTTHONÁRA leljen vagy a BEFEKTETÉSének tökéletes ingatlanát megtalálja!

A lakás elosztása kivételes: hatalmas fogadótérbe lépvén találjuk az előszoba funkciót mennyezetig érő gardróbszekrénnyel. Ebből a térből nyílnak a további helyiségek, és itt kapott helyet a külön dolgozórész is. Innen tudjuk megközelíteni a belső, fedett kis intim teraszunkat, ami ideális beszélgetésre, meghitt vacsorák elfogyasztására, nyári esték nyugodt eltöltésére.

A fogadótérből a reprezentatív, délkeleti fekvésű, fás utcára néző, tágas étkezős nappaliba jutunk, amely teret enged a kikapcsolódásnak és az összejöveteleknek is. A hidegebb estéken a bioethanol kandalló melegére is számíthatunk amellett, hogy a valódi tűz látványában is gyönyörködhetünk.

A három hálószoba három külön egységet alkot. A nappaliból közelíthető meg az elegáns főhálószoba, ami szintén a hangulatos, zöld utcára néz, így megnyugtató oázisként pompás pihenést biztosít. A fogadótérből nyíló másik két hálószoba a belső, nyugodt kertre néz. Ezek kiválóan megfelelnek második hálószobának, gyerekszobának, dolgozószobának, vagy akár vendégszobának is.

Kedvezőek a lakás FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEI: a közös költség: 25.000 Ft. A víz-, gáz- és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre.

A TÁRSASHÁZRÓL

A lakás egy csendes, nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott, múlt század elején épült polgári társasházban található az első emeleten. A ház külső homlokzatát tavaly újították fel. A lakás bejárata előtt található belső kert a melegebb hónapokban zöld oázissá alakul át.

A szeméttárolás az utcáról nyíló, külön tárolóhelyiségben megoldott. A házba belépve az előtérben új vezetékek kerültek behúzásra, a falak javítására és a ház előtérének felújítására a melegebb idő megérkezésével kerül sor.

A KÖRNYÉKRŐL

Nyugodt, fás utca és a szerethető belbudai miliő párosa ez a lokáció maximális kényelmet kínálva!

A lakás kiemelten ellátott környékén az infrastruktúra páratlan, mely rendkívül vonzóvá teszi. A MOM PARK, a környező irodaházak, a MOM Sport, a MOM Kulturális Központ, a Gesztenyés kert és a Kongresszusi központ lépésekre található, valamint tömegközlekedése éjjel-nappal páratlan. A kirándulási és sportolási lehetőségek is karnyújtásnyira vannak.

 

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

 

Térkép

network solutions vs ipage