Navigáció
Eladó Téglalakás, Budapest, XII. kerület, Svábhegy
Csak nálunk
Alapterület 182 m2
Szobák száma 7
299 millió Ft
Adatlap száma 10824566
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Zöldövezeti
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Kiváló
  • Emelet: 1. Emelet
  • Külső állapot: Hőszigetelt
  • Fűtés: Házközponti egyedi méréssel
  • Kilátás: Panorámás
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 1
  • Komfort fokozat: Összkomfort
  • Internet kapcsolat: Szélessávú (>10Mbps)
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Nincs a közelben
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

CITYCARTEL

 

NEMZETKÖZI LUXUSINGATLANIRODA

 

bemutatja:

 

 

Exkluzív, legfelső emeleti, panorámás lakás Svábhegy szívében

 

Eladó egy lenyűgöző panorámás, teljes körűen felújított legfelső, 1. emeleti lakás Budapest XII. kerületében, Svábhegy szívében, mindössze néhány lépésre a Normafától. Ez a ritkaságszámba menő ingatlan egy kiváló állapotban lévő, 2004-ben épült villaépületben helyezkedik el, amely csupán 4 lakást foglal magában, biztosítva ezzel a lakók számára egy kislétszámú, barátságos közösséget.

 

182 nm + 54 nm terasz

A lakás 182 nm-es alapterülettel rendelkezik, mely 2 belső szinten oszlik meg, és kiegészül egy hatalmas, 54 négyzetméteres, 180 fokos látószögű, dél-nyugati tájolású terasszal, ahonnan páratlan kilátás nyílik a János-hegyre és a környező budai zöldövezetre.

Az ingatlan magában foglal egy tágas nappalit, étkezőt, 6 hálószobát, valamint 3 fürdőszobát, különálló WC-t, kamrát és egy mosókonyha helyiséget. A felső szinten elhelyezkedő szoba remek lehetőséget nyújt játék- vagy tanulószobaként, illetve különálló lakrészként is.

 

Exkluzív felszereltség és magas minőség

A lakás minden részlete magas minőségű, a konyha modern Miele berendezésekkel felszerelt, míg a hálószobák beépített szekrényekkel, megvilágított gardróbhelyiségekkel és modern klímaberendezésekkel rendelkeznek. A nyílászárók háromrétegű hang- és hőszigetelt üvegezéssel, valamint minden helyiségben szúnyoghálóval vannak ellátva. A belmagasság a legtöbb helyen meghaladja a 3 métert, így a lakás igazán tágas és világos.

Fűtése: házközponti fűtés, padlófűtés, inverteres klíma.

 

Kamerarendszer, teremgarázs, tároló

A biztonságról 24 órás működtetésű kamerarendszer, föld alatti teremgarázs, amely közvetlenül a lépcsőházba vezet, valamint egy felszíni beállóhely gondoskodik. A lakáshoz két teremgarázshely, egy felszíni parkoló és egy jól felszerelt, kimagaslóan nagy alapterületű tároló is tartozik, mely akár szünetmentes szerverként is használható, kialakítása miatt akár mélyhűtő is elhelyezhető benne.

 

Bútorok

A lakás akár teljes berendezéssel, beleértve a képeken látható minőségi olasz bútorokat és korszerű elektronikai eszközöket (televízió, mosógép, szárítógép stb.) is megvásárolható. A berendezések ára egyedi megállapodás alapján alakul.

 

Hatalmas kert

Az ingatlan egy csodálatos, gondosan parkosított kertben található. Amint átlépjük a díszes vaskaput, rögtön egy lenyűgöző szökőkút fogad minket. A kertben gyalogutak szegélyezik a pihenőhelyeket és padokkal berendezett zöld területeket, valamint egy játszótér is gondoskodik a kisebbek szórakozásáról.

 

Jó tömegközlekedés

Az ingatlan közvetlen közelében található buszmegálló biztosítja a kiváló közlekedést, még éjszaka is, így a belvárosi szórakozóhelyekről hazatérők is könnyedén és biztonságosan érhetnek haza.

 

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy a Budai-hegység gyönyörű zöldövezetében, a természet lágy ölén élhessen, miközben Budapest pezsgő városi élete csak egy kőhajításnyira van.

Tökéletes választás azoknak, akik egy lélegzetelállító környezetben szeretnének élni!

 

Hívjon bizalommal, és tegyen ajánlatot még ma!

 

Irányár: 299.000.000 Ft

A lakáshoz tartozik két teremgarázs hely, egy felszíni parkoló és egy tágas, jól felszerelt tároló az ingatlan árán felül 30 millió forintért.

 

ÜDVÖZLETTEL:

 

Szegedi Zsófia

 

INGATLANSPECIALISTA

 

+36 30-815-2506

 

[email protected]

 

 

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

 

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.

1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

 

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

 

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

185 m2
385 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, XII. kerület, Orbánhegy