Navigáció
Eladó Társasház, Budapest, II. kerület, Pasarét
Alapterület 1 212 m2,  4 500 m2 telek
Szobák száma 28
4700.5 millió Ft
Adatlap száma 10824429
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Airbnb engedélyezett
  • Luxus ingatlanok
  • Minimál stílus
  • Új építésű
  • Állapot: Új építésű
  • Telekméret: 4 500 m2
  • Külső állapot: Hőszigetelt
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Kilátás: Panorámás
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Szintek száma: 4
  • Komfort fokozat: Luxus
  • Energetikai tanúsítvány: A+++
  • Internet kapcsolat: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Akadálymentesített
  • Villany: 230 - 400 Volt
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

CITYCARTEL

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

------------------------------------------------------------------------------

 

Budapest II. Kerületének Legújabb Ékköve: Ahol a Luxus Lakópark fogalma Újraértelmeződik

 

Álmodozott már valaha arról, hogy egy olyan helyen éljen, ahol a természet szépsége és a modern világ kényelme tökéletes harmóniában van? Most pontosan egy ilyen ritka gyöngyszemet kínálunk!

 

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek Budapest II. kerületének legújabb büszkeségét, a festői Apáthy-szikla lábánál, Rubik Ernő legendás Villája szomszédságában és egy lélegzetelállító természetvédelmi terület mellett, 4.500 nm-es ősfás telken, egy újépítésű, nettó 1.212 nm-es, 7 lakásos, 2 liftes eladó társasházat, összesen 638 nm-es terasszal, 16 garázzsal és 7 tárolóval.

Élvezze a déli tájolást, a János-hegyi kilátóra néző panorámát és a zöldövezeti nyugalmat.

Egyedülálló koncepciója és kivitelezési minősége révén ez a projekt a város legkívánatosabb lakóhelye, ahol a modern építészet, a kifinomult stílus és a természet harmonikus összhangja példátlan életminőséget kínál.

 

Prémium Minőség és Exkluzív Építészeti Megoldások

Ez a Luxus Társasház az I. osztályú anyaghasználat és a legmagasabb színvonalú kivitelezési és műszaki tartalom révén garantálja a prémium minőséget, ennek köszönhetően a lakások nem csak esztétikailag lesznek lenyűgöző, hanem tartósak és hosszú távon is értékállóak maradnak.

 

Zöld Oázis a Város Szívében

Minden lakás saját, kizárólagos használatú terasszal vagy kerttel rendelkezik, nagy részük kilátással a János-hegyre. A kertek és a tetőteraszok gondosan megtervezett növényzettel és modern öntözőrendszerrel kerülnek átadásra. A kertekben és a teraszokon található vízvételi helyek, valamint a kiépített öntözőrendszer gondoskodik majd a növényei egészségéről és szépségéről.

 

Okosotthon: A Jövő Technológiája

A lakások a legfejlettebb KNX alapú okosotthon rendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a fűtés, világítás, árnyékolás, biztonsági rendszerek, bejárati kapuk, video kaputelefon stb. távoli vezérlését egyszerűen, akár egy érintéssel a világ bármely pontjáról, így az élete még kényelmesebbé és energiatakarékosabbá válik. A fenntartható életvitel érdekében minden technológiai megoldás a legújabb trendeknek megfelelően került kiválasztásra.

 

A Legmodernebb Technológiai Megoldások

A kiemelkedően gazdaságos levegő-víz hőszivattyús rendszer biztosítja a lakások fűtését és hűtését, míg a hővisszanyerős szellőztetőrendszer friss és tiszta levegőt garantál. A szaniterek a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően kerültek kiválasztásra, biztosítva ezzel az otthoni wellness élményt minden nap. A lépcsőházban a 2 db 8 személyes liftnek köszönhetően a lakások megközelítése akadálymentes.

 

Parkolás és Tárolás

Összesen 16 db parkolóhely van a teremgarázsban, elektromos autó töltési lehetőséggel, így a környezettudatos életmód egyszerűen megvalósítható. Lakásonként 1 tároló helyiség is kialakításra került, elektromos áram vételi lehetőséggel. A legmodernebb technológiákkal felszerelt társasház - okostelefonról vezérelhető kapuk, videókaputelefon és 24 órás biztonsági rendszer - gondoskodik a lakók nyugalmáról és privát szférájáról.

 

Várható átadás: 2024 év vége

 

Merüljön el a Prémium Életérzésben

Ne hagyja ki azt a ritka lehetőséget, hogy részese legyen egy olyan elit közösségnek, akik értékelik a legfejlettebb technológiai megoldásokat, a természet szépségét, valamint a modern világ stílusát és kényelmét. A déli tájolás, a János-hegyi panoráma és a zöldövezeti nyugalom mind hozzájárulnak ahhoz, hogy új otthona valóban a pihenés és a feltöltődés helyszíne legyen, amelyről mindig is álmodott.

 

Az Ön Új Otthona Már Várja

Élje át azt az életérzést, amelyet csak a legmagasabb színvonalú otthonok nyújthatnak! Lépjen be egy olyan világba, ahol minden nap inspirációt és nyugalmat talál és kezdjen el egy új és kényelmesebb életet.
 
 

Üdvözlettel:

DR VINCELLÉR VALÉRIA

ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST

+3630-815-1999

[email protected]
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

CITYCARTEL - International Luxury Real Estate Agency

 

A CITYCARTEL Magyarország legnagyobb luxus ingatlaniroda hálózata, több mint 23 éve foglalkozik professzionális ingatlanközvetítéssel belföldön és külföldön. A több ezres exkluzív portfólióban a belföldi és külföldi ingatlanpiac legjobb ingatlanjai találhatóak. 

A CITYCARTEL ingatlanirodák szeretettel várják Önt is országszerte.

 

Térkép

network solutions vs ipage